Λένα ήρθες νωρίς …

10056_13.jpg

Πτήση 201 από Βουδαπέστη / 200 μπλε φωτάκια και ένα πορτοκαλί / Σαμποτάζ / 1981 / Νέα εποχή / Νέες ελπίδες /

Τα παιδιά των μεγάλων συνθετών τολμούν να βγουν μπροστά / Μάθανε καλά το μάθημα τους / Ναι, φυσικά / Ντουέτο μοναδικό / Εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους, είσαι από εκείνα τα παιδιά, που μέσα στο μυαλό τους έχουν ένα σπασμένο πύργο ελέγχου και ένα ραντάρ μέσα στην καρδιά / Πόσοι νέοι μουσικοί που τώρα είναι στο προσκήνιο της σύγχρονης εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής ξεκίνησαν από εδώ / Πειραματισμός, τόλμη, φρεσκάδα / ‘Πρόκειται για έναν δίσκο που αν έπρεπε να τον βαθμολογήσω θα έπαιρνε ένα ολοστρόγγυλο 10, αλλά μάλλον στέκεται έξω από κατηγορίες και βαθμολογίες, καθώς οι δίσκοι που ανοίγουν ν10056_12.jpg10056_12.jpgέους δρόμους αποτελούν μια κατηγορία από μόνοι τους’ /

5 Responses to Λένα ήρθες νωρίς …

  1. Ο/Η Sterna hirundo λέει:

    Ακουστε ένα από τα καινούργια της τραγούδια «Η παλιά ζωή» !!

  2. Ο/Η tarsios λέει:

    βρε sterna h. ποιο τραγούδι είναι «η παλιά ζωή»; εννοείς την «μετακόμιση»;

  3. Ο/Η Sterna hirundo λέει:

    Και που να ξέρω εγώ ! Το ρεφραίν έτσι πάει (Ξέχνα την παλιά ζωή) & νόμιζα ότι έτσι λέγεται & το κομμάτι. Από ότι είδα δεν υπάρχει τέτοιο όπως πολύ σωστά παρατήρησες. Οταν βρείτε ποιό είναι πείτε μου & εμένα !!
    Το μετακόμιση σαν τίτλος μου φαίνεται το πιό πιθανό.

  4. Ο/Η tarsios λέει:

    πάντως δεν βρήκα κανένα κομμάτι στον καινούριο δίσκο με αυτό τον τίτλο στο ρεφραίν. ίσως να είναι από κάποιον παλιότερο δίσκο. ούτε και στο «μετακόμιση» υπάρχει αυτός ο στίχος.

  5. Ο/Η Sterna hirundo λέει:

    Ξαναβρήκα την πηγή. Το τραγούδι το βρήκα από το mhulot blog & τελικά το γκρουπ λέγεται Φανταστικοί Ηχοι. Συγνώμη για το μπέρδεμα, δεν ξέρω πώς μου κόλλησε ότι ήταν Λένα Πλάτωνος.
    Θα σας ξαναβάλω τέτοιο γρίφο, για να τον απαντήσετε εσείς την άλλη φορά όμως !